О.Доній: у влади є 226 карток для “протягування” будь-якого закону

Нинішня влада в Україні сповідує ідеологію російського націоналізму і мріє увіковічнити свою владу. Таку думку висловив УНН народний депутат України від  фракції НУ-НС Олесь Доній, коментуючи заяву нардепа від Партії регіонів Вадима Колесніченка про те, що влада повинна позбутися опозиції, яка виступає радикально проти прийняття закону “Про мови в Україні”.

“Вадим Колесніченко – російський націоналіст. У російських націоналістів існує страшенна ненависть до української мови, культури та української держави взагалі. Відповідно, і до тих політичних сил, які відстоюють національні цінності, у них теж ненависть”, – сказав О.Доній.

Він зазначив, що нинішня влада сповідує ідеологію російського націоналізму і мріє увіковічнити свою владу.

“Відповідно, вони хочуть прийняти такий закон “Про вибори”, який би максимально зменшив представництво опозиції в парламенті. Зараз у них є 226 карток для антиконституційного протягування будь-якого закону”, – резюмував О.Доній.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, а також голова фракції КПУ Петро Симоненко зареєстрували в парламенті законопроект “Про мови в Україні”, яким запропонували ВР визначити порядок використання мов в Україні.

Але Венеціанська комісія визнала цей законопроект незбалансованим. Окрім того, в коментарі УНН В.Колесніченко заявляв, що закон “Про мови в Україні” блокують патріоти і неонацисти.

Джерело:  УНН.

Опубліковано у Україна | Теґи: , , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити коментар