Закликаємо депутатів більшості підтримати намір народного депутата Віктора Януковича!

Народний депутат Віктор Янукович (фракція Партії регіонів), син Президента України напише заяву, що не голосував за мовний закон. Про це він сказав у коментарі “Українській правді”.

В.Янукович зазначив: “Я знаю, що це проблема, і я однозначно буду писати заяву про те, що не голосував”.

Він заявив: “Я вважаю, що це питання сильно політизується, і вважаю, що в державній політиці, зокрема, мовній потрібно прагнути до того, щоб усі громадяни відчували себе комфортно”.

Тож, закликаємо депутатів більшості підтримати намір народного депутата України Віктора Януковича і відкликати свої голоси від «мовного» законопроекту Колесніченка-Ківалова. Тим самим, ліквідувати напругу у суспільстві, яка була створена штучно двома народними депутатами напередодні парламентських виборів.

Світова інтернет-спільнота українців “Україна – Ukraine”.

13 липня 2012 року.

Опубліковано у Мова, Україна | Теґи: , , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

1 Responses to Закликаємо депутатів більшості підтримати намір народного депутата Віктора Януковича!

  1. михаил шевченко коментує:

    Виктор Викторович будь акуратен они страшные (киваловцы) он созддал мафию из юристов. В подсознании у них вложено что они единые кто может справедливо решать ибо они юристы. Они даже запрограмированы против милиции. Какбудто это их конкуренты. кивалов проиграл. В Украине это делать нельзя было. Дух КАПУСТЫ не погиб .Если Капуста переиграл иезуитов то киваловцев темболие.

Залишити коментар