Про нас

Світова інтернет-спільнота українців.

Де б ми не жили – Україна у нас одна!

Мета – об’єднувати українців і створювати дієву команду патріотів. Акція без строку давності.

9 Responses to Про нас

  1. Одна з провідних опозиційних сил в Україні — Громадянський рух «Народна самооборона» – звертається до земляків за межами України.

    Українська незалежність в черговий раз опинилась в небезпеці. Президент Віктор Янукович та його оточення, «захмілівши» від безмежної влади, взяли остаточний курс на знищення української державності. Їхня мета — власне збагачення шляхом грабунку простих українців.

    Єдиною перешкодою цьому є опозиція, тому проти неї влада розгорнула масштабні репресії.

    Гітлер використовував для знищення українського опору концтабори, Сталін — НКВС, нинішня влада взяла на озброєння підконтрольні їй правоохоронні органи. Проти лідера опозиції Юлії Тимошенко Генеральна прокуратура України відкрила кримінальну справу та погрожує в’язницею, екс-міністр внутрішніх справ та лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко вже п’ять місяців як незаконно кинутий за ґрати та оголосив голодування на знак протесту.

    Утиску від Януковича та його команди зазнають українські та міжнародні громадські організації, вільна преса, письменники та культурні діячі.

    Шановні брати-українці! Ми просимо у вас допомоги у боротьбі проти встановлення тоталітарного режиму в Україні та знищення молодої української незалежності, якої так довго чекали ми з вами.

    Ми закликаємо вас, починаючи з понеділка, 9 травня, самоорганізуватись і висловити свій рішучий протест проти розгорнутих в Україні політичних репресій під посольствами та консульствами України у ваших державах.

    Зупинимо політичні репресії разом!

    Руки геть від Тимошенко!

    Свободу Юрію Луценку!

  2. Mykola коментує:

    Незрозуміло – ХТО ви є? Якщо не кажете, хто ви є, то все, що тут пишеться Є провокація! Як можна йти за “лідером”, який є інкогніто?!

    • Україна - Ukraine коментує:

      Пане Миколо, назвіть, що ми пишемо провокативного?

      • tatomykola коментує:

        Ви пишете дуже правильні слова. Але ЯК людина може слідувати за КИМОСЬ, невідомо за КИМ? Зрозумійте правильно, лідер, не назвавшись(!), НЕ може бути лідером! Я це кажу з кращих побажань, бо заклик Ваш підтримую. АЛЕ, вам треба назватися, інакше це буде заклик ВПУСТУ, як уже багато таких в Україні, якщо не гірше >> буде шкідливим для самої ідеї, яку хочете донести.

  3. Михайло коментує:

    Прошу написати хто є лідери?

  4. PlanetUA коментує:

    Добрий день, Ваш ресурс потрапив в огляд україномовного інтернету на сайті http://planetua.com
    Сам огляд, а також голосування за кращий ресурс огляду, можете побачити за адресою http://planetua.com/review/uanet-58.html

    Для кращого знайомства з Вами, ми склали коротеньку анкету (всього 6 простеньких запитань)
    https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFJrTEY0UFp5M2R0MzdOWmdJemt6b1E6MQ
    Ваші відповіді будуть опубліковані в наступну середу перед виходом чергового огляду.

    Дякую.

    З повагою, автор оглядів україномовного інтернету
    Тарас Амброз

    p.s. Вибачте за флуд але іншого контакту з вами немає.

  5. Natalya коментує:

    Звичайно українці повинні гуртуватися. як би там кому не хотілося.Протягом століть нас стараються принизити, залякати. доказати нам нашу меншовартість, що ми не спроможні на великі справи, нас стараються роз’єднати і посварити, тому що згуртований і єдиний народ не по зубам ні з права ні з ліва.Так було є і буде. В зв’ язку з тим всім здравомислящим людям потрібно об’єднуватись і берегти те,що протягом століть досягли наші предки,Тому я вважаю,що потрібно гуртуватись разом всім патріотам і відстоювати нашу мовуі нашу державність.Вибрати певний деньі взявшись за руки стати живим ланцюгом від міста до села . від Львова до Києва, від Харкова до Донецька, зі сходу на захід, з півночі на південь і доказати всім, що ми є і нас багатоі ми спроиожні відстояти нашу мову і нашу державу.Іти до людей і роз’яснювати їм за кого голосувати, хоча по правді в нас в парламент ідуть не ті за які я би дуже хотіла голосувати.А так приходиться вибирати між гіршими і не дуже, щоб не втратити своєї незалежності .
    Мені 50 років.Я виростила трьох дітей і хочу, щоб мої діти і внуки почувалися господарями на своїй Богом даній землі , а не приймаками

  6. Син Перуна коментує:

    уРА! Ярило-Батюшка і Земля-Матушка відкривають очі рабам і розв`язують руки Народові! Брате Сашко, багато вірного у вище зазначеному, але по-совісті називате зло (гітлер-сталін-якунович-…-москалі-…) ім’ям зла, що зашифровано у 666=жид! добрадобрузлазлу!

Залишити коментар